×

Flyttstädning Bålsta

Hjälp med flyttstädning i Bålsta? Vi städar snabbt, effektivt och prisvärt

Flyttstädning Bålsta erbjuder prisvärda städtjänster till privatpersoner och företag i Bålsta med omnejd. Nedan kan du läsa mer om vår flyttstädning, vad du kan förvänta dig om du anlitar oss samt information om hur du gör för att boka oss inför din flytt.

Gratis Offert

Flyttstädning Bålsta – både för hem och arbetsplatser

Professionell flyttstädning kan komma väl till pass ibland för både företag och privatpersoner. Många som flyttar till ny bostad väljer att leja bort sin flyttstädning för att få en enklare, smidigare och mer bekväm flytt – med mer tid över för allt annat jobb som också hör en flytt till – och för företag kan det vara en ovärderlig tjänst. Att flytta en hel affärsverksamhet från en lokal till en annan är ett tidskrävande och omständligt arbete. Genom att låta en städfirma ta hand om slutstädningen får man som företag mer tid att lägga fokus på värdefull verksamhetsutveckling.

På Flyttstädning Bålsta kan vi erbjuda följande åt privatpersoner respektive företag:

Privatstäd

Komplett flyttstädning av samtliga ytor inne i bostaden – kök, badrum, sovrum, hall, vardagsrum, klädkammare och övriga bostadsytor. Vi städar noggrant och effektivt med skonsamma rengöringsmedel. Biutrymmen utanför själva bostaden – såsom förråd och garage – ingår inte i grundtjänsten, men kan köpas till.

Bokar du oss i egenskap av privatperson kommer offerten för din flyttstädning i Bålsta visa pris både före och efter RUT-avdrag. Vi sköter all rapportering gällande avdraget till Skatteverket.

För privatpersoner erbjuder vi naturligtvis flyttstädning av både hus, lägenheter och fritidshus i Bålsta.

Företagsstäd

Flyttstädning för företag i Bålsta inkluderar fullständig städning av verksamhetens lokaler – exempelvis kontor och gemensamma utrymmen som konferensrum, kök och toaletter.

Flyttstädning åt företag ger inte möjlighet till skattereduktion enligt RUT, eftersom avdraget bara gäller hushållsnära tjänster för privatpersoner.

Vad kan du förvänta dig när du anlitar oss för flyttstädning i Bålsta?

På Flyttstädning Bålsta levererar vi proffsiga, prisvärda och pålitliga städtjänster. Lejer du bort en flyttstädning, oavsett om du gör det som privatperson eller för ditt företag, ska du kunna lita på att jobbet blir väl utfört och att du får bästa möjliga service. Allt det en självklarhet för oss på Flyttstädning Bålsta.

Som kund hos oss är du garanterad:

  • Noggrann och effektiv flyttstädning.
  • Hög tillgänglighet och flexibilitet vid kontakt och bokning.
  • Städning med skonsamma men effektiva rengöringsmedel – vi är tuffa mot smuts och damm men snälla mot miljön.
  • Garanti på utfört arbete – skulle städningen mot förmodan inte leva upp till förväntningarna gör vi om den.

Boka oss för en flyttstädning i Bålsta du med

Ska du flytta till eller från en bostad i Bålsta, eller om ditt företag ska byta lokaler – tveka inte att höra av dig till oss redan idag. Med vår flyttstädning hjälper vi dig att flytta mer tidseffektivt och kostnadseffektivt, med mindre stress och mer tid över till annat.

För att boka skickar du bara in en förfrågan via vår hemsida, med detaljer om din bostad/företagslokal samt vilket datum du önskar städning. Därefter återkommer vi så snart som möjligt med en kostnadsfri offert.

Varmt välkommen att boka din flyttstädning i Bålsta hos oss!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert