×

Tjänster

  • Inga dolda avgifter
  • Alltid bra priser
  • Över 10 års erfarenhet
  • Högt Försäkrade

Vill du ha hjälp med att boka? Ring oss på direktnummer 010-214 64 64

FLYTT

Ska du flytta? Vi hjälper dig genom alla steg. Varje uppdrag är unikt och vi anpassar våra tjänster och erbjuder dig den bästa helhetslösningen för just din flytt. Kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, pack-hjälp, flyttstäd, pianoflytt och bortforsling är exempel på några av våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med.

 

FLYTTSTÄD

Idag är kraven på flyttstädning höga och vi har koll på flyttstäd och vet vad som skall göras. Dessutom utgår vi alltid ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar såklart garanti och en ifylld checklista där genomfört arbete redovisas. Det kan vara tryggt att veta att städningen är korrekt utförd.

 

HEMSTÄD

Vi utför hemstädning vid enstaka tillfällen eller som löpande abonnemang. Vid abonnemang utför vi alltid en provstädning där vi går igenom dina önskemål. Du kanske har speciella rutiner eller vill lägga till extratjänster. Det är du som kund som bestämmer vad vi ska göra i ditt hem.

 

KONTORSSTÄD

Vår personal ser ser till så att arbetsmiljön på företaget alltid är trivsam. Vi utför städning med hög kvalitet och det är alltid samma personal som städar varje gång. Vi utför städningen en gång per vecka eller efter dina önskemål. Dina kunder kommer också att uppskatta en trivsam och hygienisk miljö.

 

BYGGSTÄD

Vi har personliga ID06-kort som gör att vi kan utföra uppdrag på arbetsplatser som kräver detta, t.ex byggarbetsplatser. Det kan handla om nybyggda hus eller städning efter en renovering. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vet vad som krävs för att byggstädningen ska bli effektiv och snabb. Vi tar hand om allt byggavfall och annat som hantverkarna lämnat.

 

FÖNSTERPUTS

Vi utför professionell fönsterputs hos privatpersoner och företag. Vi putsar fönster invändigt och utvändigt i villa, lägenhet och företagslokaler. Om du tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster, eller att det kan vara lite svårt att nå ibland så fixar våra fönsterputsare det enkelt och snyggt.

 

1

Rätt kunskap

När du anlitar oss så kan du alltid vara säker på att vi har högsta kompetensen inom branschen. Alla våra medarbetare har flera års erfarenhet och rätt utblidning.

1

Lätta avtal

Utöver en riktigt god kunskap inom yrket så vill vi att du som kund ska känna dig trygg med oss. Därför har vi lätta och bra avtal när du anlitar oss för jobbet.

1

God service

Det är en självklarthet för oss att ge ALLA en god service. Våra rådgivare svarar alltid på dina frågor samt funderingar alla vardagar. 

1

Rimliga priser

Har du varit med om företag som ger krånliga avtal och slutar med en konstig faktura? Slipp allt detta och luta dig tillbaka när du anlitat oss. Vi håller ett av dom bästa priserna i branschen.

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert