×

Enkopingflyttstad

Proffsig flyttstädning i Enköping – för dig som vill flytta smidigare

Flyttstädning Enköping är städfirman för dig som står inför ett bostadsbyte i eller omkring Enköping, och som vill ha en mindre stressfylld och smidigare flytt. Vi erbjuder:

  • Komplett flyttstädning av både hus, lägenheter och fritidshus.
  • Gratis offert med pris både före och efter RUT-avdrag.
  • Garanti på utfört arbete.
  • Utmärkt kundservice med snabb återkoppling och hög tillgänglighet.

Gratis Offert

Låter det intressant? Nedan kan du läsa mer om vår flyttstädning, vad som ingår och på vilket sätt vi kan göra din flytt både enklare, smidigare och mer bekväm.

Noggrann flyttstädning av hus och lägenheter i Enköping

Vi är en liten och personlig städfirma med lång erfarenhet av olika städtjänster i allmänhet och flyttstädning i synnerhet. Hos oss arbetar noggranna och effektiva medarbetare med hög arbetsmoral, ett vasst öga för detaljer och inte minst – en känsla för riktigt bra service.

Till oss kan du höra av dig om du ska flytta från en lägenhet eller ett hus i Enköping med omnejd. Vi städar såväl större som mindre bostäder, och kan självklart anlitas för flyttstädning av fritidshus också. För oss är inget städuppdrag för stort eller för litet.

Vad ingår när du köper flyttstädning i Enköping av oss?

Vi erbjuder komplett flyttstädning som grundtjänst, till vilken du sedan kan göra en del tillval om du skulle vilja.

I grundtjänsten, vilken gäller för både hus och lägenheter, ingår alltid:

  • Dammsugning och våttorkning av alla fria golvytor.
  • Fönsterputsning – inklusive balkongdörr/altandörrar och inglasad balkong om dessa finns.
  • Noggrann rengöring av kök och badrum. Alla fria ytor, inuti och utanpå skåpinredning samt inuti och om möjligt bakom kyl, frys, ugn, micro, tvättmaskin och torktumlare.
  • Avtorkning innerdörrar, foder, listverk, element, ventiler, fast belysningsarmatur, fönsterbrädor, fast inredning – exempelvis garderober – samt andra kontaktytor.

Grundtjänsten omfattar alla ytor som finns inne i din bostad, men inte biutrymmen utanför. Vill du ha städat även i förråd eller garage kan du dock köpa till det som en tillvalstjänst.

Varför ta hjälp av oss på Flyttstädning Enköping?

Står du i valet och kvalet om du ska ordna med slutstädningen själv när du flyttar, eller om du ska leja bort det till en firma? Vi förstår precis. Det är lätt att enbart se kostnaden med att anlita en städfirma, och tänka att städning är något man lätt kan göra själv.

Samtidigt är det viktigt att räkna in den tid som en flyttstädning tar. Ofta handlar det om en hel dag, även för en mindre lägenhet. Kraven på en flyttstädning är höga och det är viktigt att det verkligen blir ordentligt rent. Annars kan du i värsta fall behöva bekosta en ny städning åt de nya som flyttar in.

Genom att anlita oss för din flyttstädning i Enköping kan du dels känna dig trygg med att det blir skinande rent, dels få mer tid och energi över till annat. Som att packa upp flyttkartonger, anmäla adressändring och göra dig hemmastadd i din nya bostad till exempel.

Kontakta oss för din flyttstädning i Enköping

Vill du unna dig en enklare och mer bekväm flytt där du slipper tänka på städning? Tveka inte att kontakta oss på Flyttstädning Enköping redan idag. Skicka in din bokningsförfrågan via vår hemsida, så återkommer vi så snart som möjligt.

Välkommen!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert