×

Flyttfirmabalsta

Prisvärd flyttfirma i Bålsta – när du vill flytta enklare, snabbare och smidigare

Varmt välkommen till Flyttfirma Bålsta – en proffsig, pålitlig och prisvärd flyttfirma för både företag och privatpersoner i Bålsta med omnejd. Här kan du läsa mer om vilka vi är, varför det är ett bra val att anlita oss inför din flytt, vilka tjänster vi erbjuder samt vad du kan förvänta dig när du tar hjälp av oss.

Gratis Offert

Flyttfirma Bålsta – ett tjänsteföretag med kunden i fokus

Flyttfirma Bålsta är en professionell flyttfirma med lång erfarenhet av olika flyttjänster. Företaget grundades ur en vision att kombinera vårt stora intresse för kundservice med vårt öga för logistik. Vårt team består av noggrant utvalda medarbetare som alla arbetar utifrån samma mål – att erbjuda snabba, smidiga och trygga flyttjänster med kundservice i världsklass.

Vi arbetar mot såväl privatpersoner som företag och har både medarbetare och transportmöjligheter för att klara av både större och mindre flyttar. För oss spelar det ingen roll om det är ett mindre bohag från en liten lägenhet som ska flyttas, eller ett helt kontorslandskap från ett företag. Vi står gärna till tjänst oavsett.

Vad kan du förvänta dig när du anlitar vår flyttfirma i Bålsta?

Pålitlighet, prisvärdhet, kundservice och tillgänglighet är våra fyra grundpelare i verksamheten på Flyttfirma Bålsta. När du anlitar en flyttfirma att ombesörja din flytt från en bostad till en annan, eller om det gäller en företagsflytt, ger du förtroende till någon att hantera dina personliga saker. Som kund är det viktigt att du känner dig trygg med att dina möbler och ditt övriga bohag hanteras varsamt och att flytten går smidigt.

Tar du hjälp av vår flyttfirma, för en flytt i eller omkring Bålsta, är du alltid garanterad:

  • Proffsigt utförande med varsam packning, lastning och transport av dina saker.
  • Konkurrenskraftigt pris.
  • God kundservice med hög tillgänglighet och flexibilitet.
  • Säkra och moderna flyttbilar av olika storlekar.

Utöver ovanstående är vi även behjälpliga med allt som gäller RUT-avdrag. Anlitar du oss i egenskap av privatperson kan du ha rätt till skattereduktion enligt RUT. På Flyttfirma Bålsta tar vi hand om allt det praktiska kring detta och rapporterar in dina uppgifter till Skatteverket. I din offert kommer pris både före och efter RUT att stå med.

Flyttfirma Bålsta – våra tjänster

Önskar du hjälp med hela flytten – från packning och lastning till transport och uppackning? Kanske vill du bara leja bort själva flyttdelen, med att transportera möbler och kartonger från din gamla bostad till din nya? På Flyttfirma Bålsta erbjuder vi olika typer av flyttjänster, så att du ska kunna hitta en som passar dig och dina behov.

Vi kan stå till tjänst med:

  • Endast transport – lastning, frakt och avlastning av ditt bohag.
  • Komplett flyttjänst – packning, lastning, frakt, avlastning och uppackning.
  • Anpassad tjänst – vi hjälper till med det du önskar, till exempel packning och transport, eller transport och uppackning.

Kostnaden för din flytt varierar utifrån vilken tjänst du väljer. Vi håller en konkurrenskraftig prisnivå och erbjuder alltid kostnadsfria offerter.

Kontakta vår flyttfirma i Bålsta redan idag

Vill du också unna dig en smartare, enklare och smidigare flytt? Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag och låt oss hjälpa dig.

Varmt välkommen till Flyttfirma Bålsta!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert