×

Flyttfirmajarfalla

Flyttfirma Järfälla – vi gör din flytt enklare

Varmt välkommen till Flyttfirma Järfälla – din självklara partner när du ska byta bostad och önskar en smidigare, enklare och mer bekväm flytt. Här hittar du information om våra tjänster, vilka vi är, vad du kan förvänta dig när du anlitar oss och hur du går tillväga för att boka oss till din flytt.

Slipp det tunga jobbet med att flytta – lås oss på Flyttfirma Järfälla göra det åt dig

Gratis Offert

Flyttfirma Järfälla är företaget för dig som ska byta bostad‚ eller kanske äger ett företag som står inför ett lokalbyte, och önskar göra skiftet så smidigt som möjligt. Du värdesätter din tid och vet av tidigare erfarenhet hur mycket jobb en flytt kräver, och hur mycket tid och energi som faktiskt går åt.

Tar du hjälp av oss slipper du det tunga praktiska jobbet med att bära möbler och flyttkartonger, lasta i och lasta ur samt att kånka in dem. Våra proffsiga medarbetare gör arbetet åt dig, så att du kan få mer tid över att planera ditt nya hem och fixa med allt annat som hör en flytt till.

Stans bästa flyttfirma finns i Järfälla

På Flyttfirma Järfälla strävar vi alltid efter 100% kundnöjdhet. Därför är vi mycket stolta över att vi under våra verksamma år fått fina omdömen av tidigare kunder, samt att många är återkommande och väljer att ta hjälp av oss igen när de flyttar på nytt.

Med kundnöjdhet, trygghet, flexibilitet och effektivt i fokus siktar vi på att bli stans bästa flyttfirma – såväl för privatpersoner, som för företag. Både för flyttar inom och utanför Järfälla.

Flyttfirma Järfälla – våra tjänster

Hur mycket hjälp man önskar vid en flytt kan variera mycket från person till person. Somliga önskar leja bort precis allting – från packning till transport – medan andra endast behöver hjälp med själva transporten av bohaget. Oavsett vilket alternativ som stämmer in på dig, kan vi på Flyttfirma Järfälla vara behjälpliga.

Hos oss hittar du följande flyttjänster:

  • Komplett flytt: Vi packar, bär ut, lastar, transporterar, lastar av, bär in och packar upp ditt bohag.
  • Endast flyttransport: Vi bär ut, lastar, transporterar, lastar av och bär. Packning och uppackning sköter du själv.
  • Anpassat efter dina önskemål: Skräddarsydd tjänst efter dina behov. Kanske vill du ha hjälp med packning och transport, men inte uppackning? Du bestämmer och vi fixar.

Boka flytthjälp med Flyttfirma Järfälla – så går du tillväga

Står du inför ett bostadsbyte i eller omkring Järfälla och önskar vår hjälp? Då är du varmt välkommen att höra av dig. För att boka skickar du bara in en kontaktförfrågan via vår hemsida, i vilken du anger adressen från var du ska flytta, adressen till din nya bostad, hur stort bohag du har samt vilket datum du ska flytta.

Så snart vi mottagit din förfrågan sammanställer vi en offert och återkommer till dig. Offerten är naturligtvis kostnadsfri. Skulle vi redan vara fullbokade på det datum du önskar, hittar vi tillsammans en närliggande dag som fungerar för dig. Vi gör alltid vårt bästa för att vara så tillgängliga och flexibla som möjligt.

Efter bekräftad bokning återstår bara att vänta in dagen för din flytt och möta upp oss i din bostad, så sköter vi resten.

Låter det intressant? Hör av dig till oss på Flyttfirma Järfälla redan idag!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert