×

Flyttfirmasollentuna

Flyttfirma Sollentuna – när du vill flytta smartare, smidigare och snabbare

Att flytta till en ny bostad är ofta förenat med både förväntningar, pirr och stor längtan – men också en hel del hårt jobb. På Flyttfirma Sollentuna hjälper vi dig att göra din flytt smidigare, så att du får mer tid över till att boa in dig i ditt nya hem.

Som kund hos oss är du garanterad:

  • Hög tillgänglighet – vi gör vårt bästa för att uppfylla önskemål om dag och tid.
  • Olika flyttjänster för olika behov.
  • Konkurrenskraftiga priser.
  • Moderna flyttbilar som garanterar säker frakt av ditt bohag.
  • Utmärkt service med 100% kundnöjdhet i fokus.

Gratis Offert

Låter det som något för dig? Nedan kan du läsa mer om Flyttfirma Sollentuna, vilka tjänster vi erbjuder och hur du gör för att boka in en flytt med oss.

Personlig flyttfirma i Sollentuna – alltid med kunden i första rum

Att driva flyttfirma är i allra högsta grad ett serviceyrke med mycket kundkontakt och tjänster som gör livet lite enklare och bekvämare för människor. På vår flyttfirma i Sollentuna är vi måna om att alltid erbjuda bästa möjliga service till våra kunder – såväl vad gäller bemötande, som när det kommer till flexibilitet och utbud av tjänster.

Vårt team består av duktiga medarbetare med lång erfarenhet av flyttjänster, såväl som ett genuint intresse för service och människor. Vare sig du anlitar oss för en komplett flyttjänst – med packning, transport och uppackning – eller om du endast är i kontakt med oss för frågor eller bokning, kan du vara säker på att du sätts i första rum. Våra kunder är våra högsta prioritet – och vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet på alla plan.

Flyttfirma i Sollentuna med omnejd

Ska du flytta till eller från centrala Sollentuna? Kanske någonstans strax utanför? Oavsett vilket kan du vända dig till oss för hjälp med din flytt. Vi tar oss gärna an uppdrag i hela Sollentuna med omnejd. Det spelar heller ingen roll om du ska flytta till eller från en liten lägenhet, ett fritidshus eller om du har ett stort bohag som ska fylla ett stort hus. Vi har bilar och medarbetare för såväl små som stora flyttar.

Så bokar du vår flyttfirma i Sollentuna

På vår flyttfirma i Sollentuna eftersträvar vi enkelhet. Det ska vara enkelt att flytta, enkelt att komma i kontakt med oss och inte minst – enkelt att boka.

Vill du boka in oss för din kommande flytt börjar du bara med att skicka in en kontaktförfrågan via vår hemsida, i vilken du anger datum för önskad flytt och vilken typ av flyttjänst du är intresserad av. Vi kan vara behjälpliga med såväl endast transport av möbler och kartonger, som med packning, transport och uppackning. Du väljer själv utifrån hur ditt behov ser ut.

När vi mottagit din förfrågan sammanställer vi en offert och återkommer med den till dig. Offerten är endast ett förslag och är givetvis helt kostnadsfri. Om allt ser bra ut går vi vidare och bokar in din flytt på ett datum som passar dig. Vi gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders önskemål om dag och tid. Skulle vi mot förmodan inte kunna just den dagen du vill hittar vi tillsammans ett närliggande datum som fungerar.

Därefter återstår bara att vänta in flyttdagen och möta upp oss i bostaden när det väl blir dags. Svårare än så är det inte.

Unna dig själv att flytta smartare, smidigare och snabbare du också.

Varmt välkommen att kontakta oss på Flyttfirma Sollentuna redan idag!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert