×

Flyttfirmavasby

Proffsig, pålitlig och prisvärd flyttfirma i Upplands Väsby

Ska du flytta till en ny bostad i Upplands Väsby? Ser du fram emot ditt nya hem, men inte allt jobb som själva flytten innebär? Oroa dig inte – vi på Flyttfirma Upplands Väsby hjälper dig gärna. Nedan kan du läsa mer om vilka vi är, hur vi kan stå till tjänst och vad du kan förvänta dig om du anlitar oss för din flytt.

Din flyttfirma i Upplands Väsby – vilka är vi?

Gratis Offert

På Flyttfirma Upplands Väsby är vi specialiserade på flyttjänster riktade till såväl privatpersoner som företag. Företaget startades utifrån en önskan om att kunna erbjuda tjänster som faktiskt gör livet enklare för människor, och där vi samtidigt får kombinera vårt intresse för logistik med en passion för service.

Hos oss arbetar ett team med lång och god erfarenhet av både flyttjänster och servicebranschen. Vår affärsidé är att erbjuda proffsiga, pålitliga och prisvärda flyttjänster, där du som kund alltid står i fokus. Vi finns tillgängliga i hela Upplands Väsby med omnejd, så oss kan du vända dig till såväl om du ska flytta någonstans inom centrum, eller om det gäller en bit utanför tätorten.

Självklart tar vi även både små och stora uppdrag. För oss spelar det ingen roll om du ska flytta från en liten etta och endast har ett mindre bohag – eller om det gäller en stor villa som ska packas ihop.

Vad kan du förvänta dig om du anlitar vår flyttfirma i Upplands Väsby?

Att anlita en flyttfirma innebär att du tar hjälp av okända människor att ta hand om ditt bohag – dina möbler och dina personliga prylar och tillhörigheter. Vare sig du enbart vill ha hjälp med själva frakten – att bära ut möbler och kartonger från den gamla bostaden, transportera till den nya och lasta av – eller om du även vill ha hjälp med packning, ska du känna dig trygg med att dina saker hanteras varsamt. Och med respekt för din integritet.

Anlitar du oss som flyttfirma när du ska flytta till, från eller inom Upplands Väsby är du garanterad detta. Som kund hos oss kan du lita på att våra medarbetare hanterar såväl möbler som kartonger med försiktighet, och ser till att allt kommer fram snabbt och säkert till ditt nya hem.

Flyttfirma Upplands Väsby – våra tjänster

Efter lång erfarenhet inom flyttbranschen vet vi att ingen flytt är den andra lik. En del önskar leja bort precis allt – inklusive packning och uppackning – medan andra bara vill ha hjälp med själva transporten. För att kunna möta våra kunders olika behov och önskemål har vi därför ett par olika flyttjänster att välja mellan:

  • Flyttransport – vi bär ut, lastar på, transporterar och lastar av ditt bohag.
  • Komplett flyttservice – vi packar, lastar, transporterar, lastar av och packar upp såväl möbler som de kartonger du önskar.

Utöver dessa två grundtjänster kan vi givetvis även göra anpassningar, om du skulle ha något särskilt önskemål. Självklart har vi även möjlighet att flytta stora, ömtåliga och otympliga möbler eller föremål – exempelvis pianon och flyglar.

Kontakta oss på Flyttfirma Upplands Väsby

Har du några frågor om våra tjänster eller önskar göra en bokningsförfrågan? Tveka inte att kontakta oss på Flyttfirma Upplands Väsby redan idag.

Det enda du behöver göra är att skicka in en kontaktförfrågan via vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Varmt välkommen önskar vi på Flyttfirma Upplands Väsby – din bästa flyttpartner i norra Stockholm

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert