×

Flyttstädning Järfälla

Boka flyttstädning i Järfälla – lågt pris, fläckfritt resultat

Ska du flytta till en ny bostad i Järfälla och vill ha hjälp med flyttstädning? Vill du ha en effektiv, proffsig och pålitlig städfirma som inte kostar skjortan? Då är du varmt välkommen till oss på Flyttstädning Järfälla. Hos oss är du garanterad:

 • Snabb service.
 • Komplett flyttstädning till bra pris.
 • Garanti på utfört arbete.
 • Möjlighet att göra tillval till grundtjänsten.

Gratis Offert

Flyttstädning Järfälla – vilka är vi?

Flyttstädning Järfälla erbjuder kvalitativa och prisvärda städtjänster till privatpersoner och företag. Vi är verksamma i såväl Järfälla som resten av stan och tar städuppdrag av både större och mindre omfattning. Vi är specialiserade på flyttstädning och har sedan vi startade hunnit med att hjälpa många göra rent hus i samband med byte av bostad. Alltid med både kunden och själva slutresultatet i centrum.

Vad ingår när du köper flyttstädning i Järfälla av oss?

Vår flyttstädning inkluderar fullständig rengöring av alla utrymmen som hör till din bostad. Vi städar grundligt i sovrum, vardagsrum, hall, kök, badrum, eventuell gästtoalett, allrum, matsal, klädkammare och andra utrymmen som finns inne i bostaden. Väljer du vår grundtjänst ingår inte flyttstädning av garage, förråd och andra externa utrymmen – men önskar du få rengjort även där går det förstås att köpa till.

Vad gäller städmoment ingår alltid följande i vår grundtjänst:

 • Fönsterputsning – samtliga rutor vid flerglasfönster.
 • Noggrann rengöring av kök och badrum. Inuti och utanpå skåp och lådor samt inuti och om möjligt bakom vitvaror. Avkalkning i dusch/bad vid behov.
 • Avtorkning dörrar, fönsterbrädor, element, listverk, strömbrytare, fast inredning och andra kontaktytor.
 • Rengöring av golv i alla rum – dammsugning och våttorkning med för materialet anpassat medel.

Billigare flyttstädning med RUT-avdrag

Drar du dig för att boka flyttstädning i Järfälla av oro för kostnaden? Då kan vi glädja dig med att flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst, för vilken du som privatperson kan bli beviljad en skattereduktion på upp till 50% av arbetskostnaden. Det behöver alltså inte bli så dyrt som du tror. På Flyttstädning Järfälla har vi dessutom några av stans lägsta priser, så hos oss kan du boka en riktigt bra städtjänst för en väldigt rimlig kostnad.

Givetvis sköter vi rapporteringen till Skatteverket och tar hand om det administrativa runt avdraget.

Boka din flyttstädning i Järfälla snabbt och enkelt

Vill du unna dig en smidigare, enklare och mer bekväm flytt med professionell flyttstädning? Tveka inte att skicka in en förfrågan redan idag.

För att boka flyttstädning i Järfälla skickar du ett mail via vår hemsida. För att vi ska kunna göra en korrekt kostnadsberäkning på uppdraget behöver vi få veta:

 • Bostadens storlek (antal rum och kvadratmeter).
 • Om det gäller hus eller lägenhet.
 • Om du vill köpa grundtjänsten eller lägga till något ytterligare.
 • Bostadens skick – ifall det räcker med normal flyttstädning eller om det krävs mer omfattande rengöring.
 • Vilket datum du önskar boka.

Utifrån din förfrågan sammanställer vi en offert och skickar tillbaka till dig. I offerten kommer du se pris både före och efter RUT-avdrag. För att bekräfta bokningen svarar du bara med vändande mail. Sedan återstår bara att vänta in städdagen och ge oss tillgång till din bostad. Du behöver inte stå för några städredskap eller rengöringsmedel – allt sådant tar vi hand om.

Välkommen att boka din flyttstädning redan idag!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert