×

Knivsta

Flyttfirma Knivsta – din flyttpartner norr om stan

Ska du flytta till eller från Knivsta? Kanske går ditt flyttlass mellan Stockholm och Uppsala? Önskar du pålitlig, prisvärd och effektiv flytthjälp kan vi på Flyttfirma Knivsta stå till tjänst. Som ett tjänsteföretag där kunden alltid står i första rum kan vi garantera dig:

  • God tillgänglighet
  • Enkel bokning
  • Moderna och säkra flyttbilar
  • Prisvärda tjänster
  • Varsam hantering av ditt bohag

Gratis Offert

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa till vid såväl privatflyttar som företagsflyttar, vad du kan förvänta dig när du anlitar oss samt hur du gör för att komma i kontakt med oss.

Flyttfirma för både privatpersoner och företag i Knivsta

Flyttfirma Knivsta är en professionell flyttfirma med säte i Knivsta norr om Stockholm. Vi erbjuder kvalificerade flyttjänster för både privatpersoner och företag i Knivsta med omnejd. Alltid till konkurrenskraftiga priser och med 100% kundnöjdhet som mål.

Privatflytt

Privatflyttar utgör den största delen av vår verksamhet. Många som står inför ett bostadsbyte ser fram emot att komma till ett nytt hem, men vet också hur mycket jobb som följer med själva flytten.

Ska du flytta till en ny bostad i Knivsta eller området runt omkring står vi gärna till tjänst och tar hand om flytten åt dig. Antingen med lastning och transport av ditt bohag, eller om du önskar även med packning och uppackning. Vi erbjuder olika typer av flyttjänster så att du ska kunna hitta en som passar dina behov.

Vi flyttar bohag från såväl stora hus som små lägenheter och använder alltid anpassade, moderna transportbilar.

Företagsflytt

Flyttfirma Knivsta tar också uppdrag av företag. Till oss kan du höra av dig om ditt företag ska flytta till nya verksamhetslokaler och behöver hjälp att packa, lasta och transportera möblemang och andra saker till det nya utrymmet. Precis som för privatflyttar har vi moderna och säkra transportbilar av olika storlek, vilka garanterar säker frakt mellan den gamla och nya lokalen.

Flyttfirma Knivsta flyttar säkert, snabbt och till bra pris

För både företagsflyttar och privatflyttar gäller att vi arbetar snabbt, effektivt och säkert. Vår företagsidé är att erbjuda professionella flyttjänster till riktigt bra priser, så att fler – både privatpersoner och företag – förhoppningsvis ska ha råd att ta hjälp vid en flytt, och med det få mer tid över till annat. Som att komma i ordning i det nya hemmet eller den nya arbetsplatsen, anmäla adressändring och flytta abonnemang till exempel.

Kontakta oss på Flyttfirma Knivsta

Att boka en flyttjänst via oss på Flyttfirma Knivsta är enkelt. Det enda du behöver göra är att skicka in en förfrågan via vår hemsida, så återkommer vi till dig med ett offertförslag. För att vi ska kunna göra en korrekt beräkning av uppdraget behöver du i din förfrågan ange bohagets storlek (eller om det gäller en företagsflytt) samt var om det gäller flytt till och från lägenhet eller hus. Glöm inte också att ange önskat flyttdatum och dina kontaktuppgifter.

Tackar du ja till offerten bekräftar vi din bokning. Sedan återstår bara att vänta in flyttdagen och låta oss sköta resten.

Välkommen till oss på Flyttfirma Knivsta!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert