×

Knivstaflyttstad

Ny bostad i Knivsta? Boka professionell flyttstädning via oss

Är du på gång att byta bostad i Knivsta och vill ha hjälp med bra flyttstädning? Då har du hamnat helt rätt. Vi erbjuder professionell flyttstädning i och omkring Knivsta, till riktigt bra pris. Här kan du läsa mer om:

Gratis Offert

 • Vad som ingår i vår flyttstädning.
 • Varför professionell flyttstädning är ett både tids- och kostnadseffektivt val.
 • Hur du går tillväga för att boka oss.

Komplett flyttstädning av hus och lägenheter i Knivsta

Vi erbjuder noggrann och prisvärd flyttstädning till privatpersoner i Knivsta med omnejd. Med vår gedigna erfarenhet av städtjänster i allmänhet och flyttstädning i synnerhet städar vi snabbt och effektivt med ett fläckfritt resultat. Vi vet precis vilka krav som ställs på en flyttstädning och är vana att städa på ett systematiskt sätt därefter.

I vår grundtjänst för flyttstädning ingår alltid:

 • Rengöring av samtliga fria golvytor – dammsugning och våttorkning med för materialet lämpligt rengöringsmedel.
 • Rengöring av kök – kakel/stänkskydd, golv, bänkytor, köksinredning invändigt och utvändigt samt inuti, utanpå och om möjligt bakom vitvaror.
 • Rengöring av badrum och toalett – golv, väggar, inredning.
 • Fönsterputsning.
 • Avtorkning av dörrar, foder, lister, fönsterbrädor, element, ventiler, lampknappar och uttag, fast inredning och övriga kontaktytor.

Ovanstående moment utförs i samtliga rum som finns i din bostad. Biutrymmen som garage och förråd ingår inte, men vill du ha flyttstädat även där kan du välja det som ett tillägg.

Givetvis står vi för all städutrustning och använder bara rengöringsmedel som är skonsamma mot människor, natur och djur.

Varför köpa professionell flyttstädning i Knivsta?

Har du flyttat någon gång tidigare vet du förmodligen hur mycket jobb en ordentlig flyttstädning innebär. Säkert känner du också till kraven på att det blir riktigt rent – och att du i värsta fall kan behöva betala för en ny städning om de nya bostadsinnehavarna inte är nöjda.

På Flyttstädning Knivsta vill vi göra det enklare för fler att flytta. Genom att erbjuda professionell flyttstädning till bra pris kan vi dels hjälpa våra kunder att känna sig trygga med städresultatet, dels ge dem mer tid över till annat. Som att komma i ordning efter flytten.

Att anlita oss för flyttstädning i Knivsta ger dig:

 • Mer tid över till annat.
 • Du kan känna dig trygg med att städningen motsvarar alla krav på en flyttstädning.
 • Garanti på utfört arbete. Om du eller de nya bostadsinnehavare mot förmodan inte skulle bli nöjda med städningen, kommer vi tillbaka och gör om det.

Oroar du dig över kostnaden? Visst vet du om att flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst, för vilken du som privatperson kan få skatteavdrag med upp till 50% av kostnaden? Att unna dig proffsig flyttstädning i Knivsta blir därmed både tidseffektivt och kostnadseffektivt.

Boka din flyttstädning i Knivsta via oss – snabbt, enkelt och smidigt

Vill du komma i kontakt med oss för bokning – eller har du några frågor om vår flyttstädning? Tveka inte att skicka in en förfrågan via vår hemsida redan idag, så återkommer vi så snart som möjligt.

Välkommen till oss på Flyttstädning Knivsta – vi hjälper dig till en smartare, snabbare och smidigare flytt.

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert