×

Sollentuna

Flyttstädning Sollentuna – prisvärt, proffsigt & pålitligt

Varmt välkommen till Flyttstädning Sollentuna – en städfirma specialiserad på just flyttstädning åt såväl privatpersoner som företag. Vi finns tillgängliga för uppdrag i hela Sollentuna med omnejd och garanterar dig som kund:

  • Proffsig flyttstädning som uppfyller alla krav.
  • Snabbt och effektivt arbete.
  • Konkurrenskraftiga priser.
  • Förstklassig kundservice.
  • Möjlighet att anpassa städtjänsten efter dina behov.

Gratis Offert

Låter det intressant? Nedan kan du läsa mer om oss, vad som ingår i vår flyttstädning i Sollentuna och hur du kommer i kontakt med oss för bokning.

Specialiserade på flyttstädning i hela Sollentuna med omnejd

På vår städfirma har vi valt att särskilt rikta in oss på flyttstädning – en tjänst vi vet att efterfrågan är hög på, men där kvaliteten ibland brister hos många aktörer på marknaden. Flyttstädningar är omständiga, kraven på ett ordentligt rent resultat är höga och oavsett storlek på bostaden (eller arbetsplatsen) tar det mycket tid.

Tar du hjälp av oss för en flyttstädning i Sollentuna kan du känna dig helt trygg med att arbetet blir riktigt gjort, att vi jobbar snabbt och effektivt och att din bostad är skinande ren när det blir dags att lämna över nycklarna. Vi lämnar ingenting åt slumpen utan jobbar noggrant och systematiskt från golv till tak.

På Flyttstädning Sollentuna tar vi oss också an uppdrag över hela Sollentuna med omnejd. Till oss kan du vända dig om det gäller flyttstädning av en lägenhet mitt i centrum, såväl som ett hus på landet en bit utanför. Vi är verksamma i norra Stockholm och erbjuder våra tjänster till både privat- och företagskunder.

Vad ingår när du anlitar oss för en flyttstädning i Sollentuna?

Vår grundtjänst för flyttstädning innehåller alla moment som krävs för att din bostad ska uppfylla de krav som ställs på städning i samband med utflytt. I denna grundtjänst ingår alltid:

  • Städning av golv – dammsugning och våttorkning med för materialet anpassade rengöringsmedel.
  • Komplett städning av kök och badrum – även inuti och om möjligt bakom skåp, lådor, vitvaror, tvättmaskin, torktumlare. Avkalkning i duschutrymme vid behov.
  • Fönsterputs – invändigt, utvändigt och emellan.
  • Avtorkning dörrar, listverk, karmar, handtag, fast inredning (exempelvis garderober), lampknappar, element, fönsterbrädor etc.

För både hus och lägenheter gäller att flyttstädningen inkluderar alla bostadsytor. I grundtjänsten ingår alltså inte städning av biutrymmen som förråd, garage eller trädgård. Önskar du städning av ett biutrymme går det dock bra att köpa till.

Grönare flyttstädning i Sollentuna

Ett skinande rent hem behöver inte betyda användning av starka kemikalier. På Flyttstädning Sollentuna städar vi hållbart med skonsamma men effektiva produkter som är tuffa mot smuts, men snälla mot människor, djur och natur.

Flyttstädning Sollentuna – så kontaktar du oss

Är du på gång att flytta i eller omkring Sollentuna och önskar hjälp med flyttstädning? Tveka inte att kontakta oss redan idag med en bokningsförfrågan via vår hemsida. Vi sammanställer en offert utifrån din förfrågan (i vilken du behöver uppge typ av bostad, yta, eventuella särskilda önskemål, adress samt önskat datum) och återkommer till dig med ett kostnadsförslag. Offerten visar pris både före och efter RUT och är naturligtvis helt kostnadsfri.

Varmt välkommen till oss på Flyttstädning Sollentuna – för en smidigare, enklare och bekvämare flytt.

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert