×

Upplandsvasby

Flyttstädning i Upplands Väsby – vi hjälper dig att flytta smartare

Ska du flytta till ny bostad i Upplands Väsby och letar en bra firma för flyttstädning? Varmt välkommen till oss – en professionell städfirma med lång erfarenhet av flyttstäd och med effektiva städtjänster till bra priser. Nedan kan du läsa mer om:

 • vad du kan förvänta dig när du anlitar oss för flyttstädning
 • vad som ingår i vår flyttstädning
 • hur du går tillväga för att boka

Gratis Offert

Stans bästa flyttstädning hittar du i Upplands Väsby

Flyttstädning Upplands Väsby är en välrenommerad städfirma med många års erfarenhet i städbranschen och många nöjda kunder i bagaget. Vi kombinerar effektivitet, noggrannhet och hög arbetsmoral med en passion för riktigt bra kundservice. Hos oss jobbar erfarna medarbetare som städar systematiskt, snabbt och effektivt för att alltid kunna leverera bästa möjliga resultat till dig som kund.

4 anledningar att anlita Flyttstädning Upplands Väsby

Att flyttstäda är i sig inte särskilt svårt, men det tar ordentligt med tid och är ett omständligt arbete. Det ställs höga krav på resultatet, och om de nya som flyttar in inte är nöjda kan du i värsta fall behöva städa igen eller betala för en ny flyttstädning. Att anlita en professionell städfirma för din flyttstädning i Upplands Väsby kommer därmed med flera fördelar:

 • Du får mer tid och energi över till själva flytten och att komma i ordning i ditt nya hem.
 • Du kan känna dig trygg med att resultatet uppfyller alla krav på en flyttstädning.
 • Du får garanti på arbetet – om de nya ägarna/hyresgästerna mot förmodan inte skulle vara nöjda kommer vi tillbaka och åtgärdar.
 • Lägre kostnad med RUT-avdrag – flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst och kan ge skattereduktion för dig som privatperson.

Vad ingår i vår flyttstädning i Upplands Väsby?

Vi erbjuder komplett flyttstädning av bostadens alla ytor, inklusive fönsterputsning. Följande moment ingår alltid:

 • Komplett rengöring av kök – utanpå och inuti skåp, lådor, vitvaror, ugn, micro samt vid möjlighet bakom vitvaror.
 • Komplett rengöring av badrum och andra våtutrymmen i bostaden (exempelvis gästtoalett och tvättstuga).
 • Fönsterputs – utvändigt, invändigt och emellan vid flerglasfönster.
 • Avtorkning ytor – dörrar, listverk, handtag, fast inredning, fönsterbrädor, element och kontaktytor.
 • Dammsugning och våttorkning av samtliga golv.

Städning av biutrymmen utanför bostaden, som förråd eller garage, ingår inte i grundtjänsten. Du kan dock beställa till städning av dessa utrymmen också om du skulle vilja.

Kontakta Flyttstädning Upplands Väsby för bokning

Set du fram emot din nya bostad men inte jobbet med själva flytten? Låt oss hjälpa dig att flytta smartare, smidigare och snabbare.

För att boka oss för flyttstädning i Upplands Väsby skickar du in en förfrågan via vår hemsida. I den uppger du bostadens storlek, om det är lägenhet eller hus, önskat datum för städningen samt om du vill ha städning i något biutrymme som inte ingår i grundtjänsten. För att vi ska kunna göra en korrekt kostnadsberäkning är det också viktigt att du anger bostadens skick – det vill säga om den är i behov av normal flyttstädning eller en mer omfattande.

Därefter återkommer vi till dig med en gratis offert på uppdraget. Sedan återstår bara att bekräfta din bokning och vänta in dagen för din flyttstädning. Resten sköter vi.

Välkommen att kontakta oss på Flyttstädning Upplands Väsby redan idag!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert