×

Vallentuna

Flyttfirma Vallentuna – prisvärda tjänster när du ska flytta

Letar du eller ditt företag efter en bra flyttfirma i Vallentuna? Då har du hamnat helt rätt. Med prisvärda, pålitliga och effektiva flyttjänster hjälper vi dig till en smidigare, enklare och mer bekväm flytt. Alltid med dig som kund i första rum.

  • Flyttjänster för både privatpersoner och företag.
  • Vallentuna med omnejd.
  • Hög tillgänglighet och flexibilitet.
  • Lång erfarenhet av flyttjänster.

Gratis Offert

Flyttfirma Vallentuna – vilka är vi?

Vår flyttfirma i Vallentuna startades utifrån en vision av att kunna kombinera vårt intresse för kundservice på högsta nivå med våra färdigheter inom logistik och planering. Att erbjuda kvalificerade flyttjänster blev ett självklart val.

Vi är ett team med lång erfarenhet av att arbeta som flyttfirma, såväl som att tillhandahålla god service. Sedan start har vi byggt vår verksamhet på fyra grundpelare – kundnöjdhet, pålitlighet, kvalitet och trygghet. Anlitar du oss när du behöver en flyttfirma i Vallentuna, antingen för en privat flytt eller för jobbets räkning, kan du alltid känna dig trygg med att vi gör jobbet snabbt och effektivt, att vi handhar ditt bohag varsamt och att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.

Varför anlita en flyttfirma i Vallentuna?

Har du flyttat någon gång tidigare kan du alldeles säkert hålla med om att det krävs en hel del jobb. Både rent fysiskt med att rensa, sortera, packa, lyfta, frakta och packa upp – men också vad gäller planering och organisering. Inte sällan tar det betydligt längre tid än vad man först tror, och blir väldigt mycket mer energikrävande.

Vid en flytt är ju dessutom själva flytten av möbler och prylar inte det enda som ska roddas med. Adressändring ska göras, abonnemang avslutas och nya påbörjas, ändring av folkbokföringsadress ska anmälas och så vidare. Det är en hel del att stå i.

Som tur är finns hjälp att få. Genom att ta hjälp av vår flyttfirma i Vallentuna kan du göra din flytt väldigt mycket enklare, smidigare och mindre stressfylld. Låter du oss ta hand om det praktiska kring att flytta kartonger och möbler, får du mer tid och energi över till att ordna med sådant som adressändring och annat mer administrativt. Med vår hjälp blir din flytt något glädjande att se fram emot, istället för ett berg av hårt jobb.

Flyttfirma Vallentuna – våra tjänster

Hos oss arbetar vi efter devisen att ingen flytt är den andra lik. Dels har vi olika hem med olika möbler och prylar som ska flyttas, men också olika behov i fråga om vilken typ av flyttjänst man önskar.

På vår flyttfirma i Vallentuna erbjuder vi därför olika typer av tjänster. Till oss kan du vända dig om du enbart önskar hjälp med själva frakten av bohaget från den gamla till den nya bostaden – såväl som om du önskar leja bort alltihopa helt och hållet. Allt från packning till transportering och uppackning.

Bland våra flyttjänster hittar du alltså:

  • Komplett flytt – hjälp med packning, flytt och uppackning.
  • Endast transport – vi bär ut, lastar på, transporterar och lastar in ditt bohag.
  • Specialtjänster såsom flytt av otympliga, ömtåliga föremål – exempelvis ett piano.

Utöver ovanstående kan vi givetvis skräddarsy en flyttjänst utifrån dina önskemål, till exempel om du enbart vill ha hjälp med packning eller uppackning.

Låter detta intressant? Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag om du behöver hjälp av en flyttfirma i Vallentuna och önskar ett pålitligt företag med hög tillgänglighet och bra priser.

Varmt välkommen till oss på Flyttfirma Vallentuna!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert