×

Valltentunaflyttstad

Flyttstädning Vallentuna – unna dig själv en smidigare flytt

Ska du byta bostad och letar efter en bra firma för flyttstädning i Vallentuna? Då har du kommit helt rätt. Vi är en professionell städfirma specialiserade på flyttstädning åt både privatpersoner och företag. Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad som ingår vår flyttstädning och hur du går tillväga för att boka.

Proffsig flyttstädning i Vallentuna med omnejd

Flyttstädning Vallentuna erbjuder proffsiga, prisvärda och pålitliga städtjänster till dig som bor i eller ska flytta till/från Vallentuna med omnejd. Vi har lång erfarenhet av flyttstäd och alla våra medarbetare har många lyckade uppdrag bakom sig.

Gratis Offert

VI arbetar vi med effektivitet, tillgänglighet och kundnöjdhet som största fokus. Vi flyttstädar snabbt och effektivt, är punktliga, lämnar alltid ett skinande rent resultat och är måna om dig som kund. Vi är bara nöjda om du är 100% nöjd.

Varför anlita oss för en flyttstädning i Vallentuna?

Att byta bostad är ofta förenat med både spänning, glädje och förväntningar – men också en hel del hårt jobb. Vare sig du ska flytta till eller från en liten lägenhet eller ett stort hus ska det rensas, packas, fraktas och packas upp. Lägg därtill andra praktiska saker som att flytta abonnemang och anmäla adressändring. Och så flyttstädningen förstås.

Genom att leja bort din flyttstädning i Vallentuna till oss kan du slippa ett av de jobbigaste och mest tidskrävande momenten med att flytta. Kraven på en flyttstädning är höga, varför man får räkna med att ägna många timmar den. Tar du hjälp av oss ansvarar vi för att din gamla bostad blir ordentligt ren från golv till tak, medan du får mer tid över till annat. Du kan också känna dig trygg med att städningen faktiskt kommer uppfylla de krav som ställs.

Flyttstädning Vallentuna – vad ingår?

På Flyttstädning Vallentuna kan vi anpassa flyttstädningen efter olika hem och olika behov. Följande ingår dock alltid:

  • Dammsugning och våttorkning av golv och listverk.
  • Fönsterputs.
  • Noggrann rengöring av kök och badrum – inklusive rengöring inuti vitvaror, ugn, micro samt bakom vitvaror, badkar och tvättmaskin (om möjligt).
  • Avkalkning i kök och badrum vid behov.
  • In- och utvändig rengöring av fast inredning – exempelvis fasta skåp och garderober.
  • Rengöring av element, fönsterbrädor, dörrar, karmar och kontaktytor som strömbrytare, handtag och knoppar.

I grundtänsten ingår alla bostadsytor. Vill du köpa till flyttstädning av andra utrymmen – exempelvis garage eller förråd – går det givetvis bra. Vid flyttstädning i hus ingår inte städning av trädgård, till exempel lövkrattning eller gräsklippning.

Välkommen att boka din flyttstädning i Vallentuna

Är du på gång att flytta till eller från Vallentuna och vill unna dig en smidigare flytt? Tveka inte att kontakta oss redan idag.

För att boka en flyttstädning med oss i Vallentuna behöver du bara skicka in en förfrågan via vår hemsida. I din förfrågan anger du vilken typ av bostad som ska städas (hus eller lägenhet), bostadsyta i antal rum och kvadratmeter, adress samt vilket datum du önskar. Ange också om du vill köpa till någon extra tjänst samt och det finns något särskilt vi behöver känna till – exempelvis om bostaden är i behov av en mer omfattande städning än vad som kan betraktas som en normal flyttstädning.

Så snart vi mottagit din förfrågan sammanställer vi en offert och återkommer till dig. För privatpersoner syns alltid pris både före och efter RUT-avdrag på offerten.

Bekräftar du bokningen återstår bara att vänta in dagen för din städning och ge oss tillgång till bostaden. Resten sköter vi.

Varmt välkommen till Flyttstädning Vallentuna!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert