×

Vasteras

Prisvärd flytthjälp med Flyttfirma Västerås

Ska du flytta till ett nytt hem i eller omkring Västerås? Unna dig själv en snabbare och smidigare flytt med oss på Flyttfirma Västerås. Vi erbjuder prisvärda flyttjänster till både privatpersoner och företag i stan med omnejd. Välkommen att läsa mer om oss, hur vi kan vara behjälpliga och hur du gör för att boka oss till din flytt.

Flyttfirma Västerås – vilka är vi?

Gratis Offert

Flyttfirma Västerås är en professionell flyttfirma som erbjuder flyttjänster till både privatpersoner och företag i Västerås. Hos oss arbetar erfarna, trygga och kompetenta medarbetare med en passion för bra service och ett riktigt bra öga för logistik.

Vi flyttar effektivt, snabbt och säkert med moderna transportbilar, och strävar alltid efter 100% kundnöjdhet. Anlitar du oss kan du känna dig trygg med att vi är noggranna, pålitliga och punktliga – en flyttfirma som håller vad den lovar helt enkelt.

En flyttfirma för uppdrag både i och utanför Västerås

Ska du flytta till lägenhet i centrala stan? Kanske till ett radhus i utkanten av Västerås – eller till en gård på landet utanför? Till oss kan du höra av dig oavsett var i Västerås du ska flytta till och från.

Vår flyttfirma tar sig an uppdrag i hela Västerås med omnejd – och välkomnar givetvis både små och stora flyttar. Vi har kapacitet att hantera såväl mindre bohag som riktigt stora, med olika typer av transportbilar för olika situationer och behov.

Flyttfirma Västerås – våra tjänster

Vi erbjuder ett par olika typer av flyttjänster, så att du ska kunna välja en som passar dig och det du behöver. I vårt tjänsteutbud hittar du:

  • Komplett flytthjälp: Packning, lastning, transport, avlastning och uppackning. Perfekt för dig som vill överlåta hela flytten till oss.
  • Endast flyttransport: Vi bär ut, transporterar och bär in ditt bohag.
  • Anpassad flytthjälp: Skräddarsydd tjänst utifrån vad du vill ha hjälp med – exempelvis transport och uppackning.
  • Specialflytt: Flytthjälp vid förflyttning av otympliga och/eller särskilt ömtåliga föremål – exempelvis ett piano eller liknande.

För att få rätt prisförslag i din offert är det viktigt att du anger vilken typ av flyttjänst du önskar boka. Är du osäker på vilken som passar dig är du förstås välkommen att höra av dig till oss för mer information. Vi hjälper dig att hitta rätt flyttjänst för just dig.

Så bokar du vår flyttfirma i Västerås

För att boka oss till din flytt gör du så här:

  • Skicka in en kontaktförfrågan via vår hemsida.
  • Ange vilken typ av flyttjänst du vill boka.
  • Ta med uppgifter om din flytt – till exempel om du flyttar till/från lägenhet eller hus, bolagets storlek samt mellan vilka adresser i Västerås som flytten ska ske.
  • Lämna önskemål om datum.

När vi mottagit din förfrågan gör vi en kostnadsberäkning på uppdraget och skickar tillbaka till dig. I offerten kommer det stå pris både före och efter RUT-avdrag. Skulle vi vara fullbokade för uppdrag den dag du ska flytta hör vi av oss och försöker hitta ett annat som passar.

Efter slutfört uppdrag kommer sedan en faktura på mail eller hem i din brevlåda. Hur enkelt, smidigt och bekvämt som helst.

Välkommen att kontakta oss på Flyttfirma Västerås redan idag – vi ser fram emot att höra av dig!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert