×

Vasterasflyttstad

Proffsig & prisvärd flyttstädning i Västerås

Med professionell flyttstädning i Västerås kan du på ett enkelt, bekvämt och kostnadseffektivt sätt göra ditt bostadsbyte lite smidigare och mycket mindre stressigt. Vår städfirma kan stå till tjänst med flyttstädning av både villa, lägenhet och fritidshus i Västerås – alltid med perfekt resultat.

Hos oss är du alltid garanterad:

  • Noggrann, effektiv och systematisk städning.
  • God tillgänglighet och flexibilitet inför dina önskemål.
  • Garanti på utfört städuppdrag.

Låter detta som något för dig? Nedan kan du läsa mer om vår städfirma, vad vi erbjuder och hur du bokar en flyttstädning i Västerås via oss.

Gratis Offert

Gedigen erfarenhet av flyttstädning i Västerås

När du lejer bort städning i samband med flytt vill du givetvis känna dig trygg med att arbetet blir bra gjort och att resultatet blir riktigt rent. Renare än om du själv skulle gjort det, och på kortare tid. Anlitar du oss på Flyttstädning Västerås kan du lita på att så blir fallet.

Vi är en liten och personlig – men väletablerad – städfirma i Västerås med lång erfarenhet av professionell städning i allmänhet, och flyttstädning i synnerhet. Med hög arbetsmoral, bra metoder och en passion för kundservice städar vi din bostad från golv till tak, skinande ren i varje skrymsle och vrå. Varför vi är så bra på det vi gör? Till och med bättre än andra? Vi älskar ordning och reda – och vi brinner för att kunna göra livet lite enklare för människor med det vi kan bäst.

Våra medarbetare har alla lång erfarenhet av professionell flyttstädning och har många lyckade uppdrag i Västerås på meritlistan. Med högkvalitativa städtjänster och ett trevligt, personligt bemötande kan vi garantera dig bästa möjliga städning i samband med din flytt.

Vad ingår i vår flyttstädning?

I vår grundtjänst flyttstädning ingår alltid:

  • Rengöring av alla fria golvytor – dammsugning och våttorkning.
  • Rengöring av alla fria, fasta ytor.
  • Avtorkning dörrar, handtag, listverk, element, fönsterbrädor, strömbrytare och andra kontaktytor.
  • Komplett rengöring av kök – invändigt och utvändigt samt bakom vitvaror om möjligt.
  • Fullständig rengöring av badrum – inklusive avkalkning i duschutrymme vid behov.
  • Fönsterputsning.
  • Avtorkning väggar vid behov.

Grundtjänsten inkluderar städning av alla ytor inne i bostaden. Vill du kan du även köpa till städning av balkong, garage och förråd.

Boka din flyttstädning i Västerås enkelt, smidigt och bekvämt redan nu

Bokning av flyttstädning via vår firma i Västerås gör du enkelt via kontaktformuläret på vår hemsida. I din förfrågan anger du vilken typ av bostad det gäller, hur stor den är, eventuella biytor som behöver städas samt när du önskar boka.

Så fort vi mottagit din förfrågan sammanställer vi en offert till dig. Denna är givetvis kostnadsfri. Skulle vi vara uppbokade det datum du önskar försöker vi hitta ett annat närliggande datum som fungerar för dig. I offerten ser du pris för tjänsten både före och efter RUT-avdrag.

Efter slutförd bokning återstår bara att vänta in dagen för din flyttstädning. Du behöver givetvis inte tänka på något städmaterial eller utrustning – allt sådant står vi för.

Slutligen erbjuder vi också garanti på utförd städning – som en trygghet för både dig och de som ska flytta in i din gamla bostad. Garantin innebär att vi gör om städningen, om den mot förmodan inte skulle bli till belåtenhet. Detta görs helt utan extra kostnad förstås.

Unna dig en enklare, smidigare och mindre stressig flytt du också genom att låta oss sköta den sista slutstädningen.

Varmt välkommen till Flyttstädning Västerås!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Begär en gratis offert direkt här på hemsidan för ett bra pris. Vi hör av oss inom kort

Gratis offert